Proefles Uitleg

Santino2

Gratis Proefles
Al langere tijd aan het twijfelen over training of sportschool? Of ken je iemand die hierover twijfelt? Op deze pagina vindt u meer informatie over onze Proefles.

Onze ‘Proefles’ is er om een mogelijkheid te bieden aan de mensen die graag eerst een goede indruk of beleving willen hebben van een sportschool. De ‘Proefles’ is toegankelijk voor iedereen en u kunt hieronder meer informatie vinden over deze actie. Er zijn geen kosten aan verbonden en u bent nergens toe verplicht.

Kennismaken
Sokudo-Gym staat bekend om hoge kwaliteit trainingen, met name op het gebied van kickboksen en boksen. Al ruim 35 jaar geleden werd Sokudo-Gym opgericht en met deze zelfde passie wordt op dit moment nog steeds trainingen  gegeven. Maar het bleef niet bij alleen trainen, we hebben ook zeker professioneel succes behaald met het trainen van enkele nationale, europese en wereldkampioenen zoals Ernesto Hoost en Esther Schouten. Maar dit hoeft u niet af te schrikken, we bieden trainingen aan op elk gewenst niveau.

Verschillende trainingen
Voordat we u laten meetrainen, willen we graag in een kort gesprek bepalen welke training  het beste past qua niveau, sfeer en wensen.  Onze trainers zijn er om u te helpen en zien graag dat u ook succes behaalt. Samen werken we dan op een plezierige maar gedisciplineerde manier naar uw doelen toe. Trainingen worden vaak op meerdere dagdelen aangeboden. Er zijn meerdere mogelijkheden, u bent niet gebonden aan één vaste dag of trainingsgroep.

Fijne sfeer
We zijn trots op onze trainers maar ook erg blij met onze deelnemers, elke training is altijd een plezier om te leiden en wat we van onze deelnemers horen ook een plezier om aan deel te nemen. Enthousiaste en erg sympathieke deelnemers zorgen voor een uitnodigende sfeer waarin ook u zich vast in thuis zal gaat voelen. Maar u hoeft met deze Proefles niet op ons woord te vertrouwen, u kunt het nu zelf ervaren!

Klik hier voor het Proefles Inschrijfformulier: Inschrijfformulier

Redenen om een Proefles te doen bij Sokudo-Gym

boxing-gloveGeheel vrijblijvend

 

boxing-gloveWij denken met u mee

 

boxing-gloveGecertificeerde trainers

boxing-gloveGratis parkeren

 

boxing-glove

Makkelijk bereikbaar

 

boxing-glove

Enthousiaste sfeer

boxing-gloveUitdagende trainingen

 

boxing-glove

Trainingen die op uw niveau aansluiten