Bedrijven

Santino2

RUIM 40% VAN DE WERKENDE NEDERLANDERS BEWEEGT ONVOLDOENDE
Sporten is een krachtig middel om bedrijfsdoelen te realiseren. Wij hebben ervaren wat bewegen doet met mensen. Dat deze beweging gebonden effecten hun positieve werking hebben hoeft nauwelijks nog nadere toelichting.

ALGEMEEN
Als u interesse heeft om sport aan te bieden aan uw werknemers of leden van uw vereniging bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze instructeurs en trainers zijn CIOS gediplomeerd en zijn altijd geïnteresseerd om op een leuke manier de beste hulp te bieden bij een training. Met onze nieuwe accommodatie, nieuwe apparaten en de beste voorzieningen garanderen we dat u een goede training kunnen bieden. We hebben aandacht voor uw wensen en denken met u mee om u een plezierige training te laten ervaren.

We hebben onszelf bewezen door al ruim 30 jaar succes en plezier te hebben met onze abonnementhouders en professionele wedstrijdvechters maar ook met bedrijven, scholen en (sport-)verenigingen. Leerlingen en leden komen dan kennis maken met een nieuwe activiteit of ter promotie van gezondheid en vertrekken altijd enthousiast.

BEREIKBAARHEID
We zijn gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en beschikken over privé parkeergelegenheid. Ook is het makkelijk te bereiken met behulp van het openbaar vervoer. Er is namelijk een groot NS Station op enkele minuten loopafstand.

TEAMBUILDING
Het werkplezier en verantwoordelijkheidsbesef van de medewerkers neemt toe en dat merk je in het bedrijfsresultaat. Met onze effectieve programma’s voor teambuilding en team-coaching maak je van een groep individuen een hecht team. Hierdoor gaan jouw teamleden beter en effectiever met elkaar samenwerken, meer verantwoordelijkheid nemen en elkaar aanspreken op het behalen van resultaten.

REDUCTIE ZIEKTEVERZUIM
Iedereen kent de grote nadelen verbonden aan overgewicht en onvoldoende lichaamsbeweging. Dat is ook belangrijk voor bedrijven waar tegenwoordig de nadruk ligt op het voorkomen van ziekteverzuim en bevorderen van re-integratie.

VOORKOMEN VAN BLESSURES
We maken er altijd onze topprioriteit van om ervoor te zorgen dat men veilig en comfortabel hun training doorlopen. Er wordt niet gespard, we richten ons op het conditionele aspect van de training. Een betere conditie en een betere gezondheid. Als u een blessure heeft of kortgeleden één heeft gehad houden we hier rekening mee en passen we de oefening aan. De verbetering van de conditie zorgt ervoor dat de blessurekans wordt teruggedrongen.

PROGRAMMA’S
Als het gaat om meer bewegen en vaker sporten zitten veel bedrijven regelmatig met de handen in het haar. Het is vaak moeilijk om intern een draagvlak te creëren voor gezonder eten en meer bewegen bij medewerkers. Omdat er geen plek voor is, geen tijd of omdat men niet mee wil doen. Sokudo Gym biedt allerlei stimulerende programma’s aan. Het gaat om programma’s met een vaste, bewezen componenten die door ons centraal worden aangestuurd. Dat is een plezierige zekerheid voor bedrijven. Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om het sporten buiten werktijd te stimuleren maar je kunt natuurlijk ook 1x per week of 1x per maand een sportmiddag of sportdag onder werktijd organiseren. En dat kan voor verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld: kickboksen, boksen, fitness, steps of ander activiteiten. Zie het lesrooster. Daarnaast kunnen wij specifieke programma’s maken voor individuele – of groepstrainingen die volledig worden afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

AANMOEDIGEN
Door het aanbieden van een sportdag of sportprogramma daagt u uw werknemers uit om deel te nemen. Het is leuker dan een fitnessabonnement omdat we ons bezighouden met wat u graag zou willen bereiken. Een gezondere leefstijl, gezonder gewicht, kennismaken met kickboksen of gewoon sportief bezig zijn. We begrijpen het allemaal en zorgen dat iedereen die langskomt met een goed gevoel vertrekt. Fysiek bezig zijn heeft een positief effect op de gezondheid waar iedereen voordeel aan heeft. Men voelt zich beter na een training en dit is het uiteindelijke doel altijd.

VERENIGINGEN
Mocht u als (sport-)vereniging te maken hebben met een winterstop of zomerstop dan zijn de indoor-faciliteiten van Sokudo Gym natuurlijk ideaal om uw leden fit en actief te houden. Samen zorgen we ervoor dat uw leden kennis maken met een nieuwe sport en op een sportieve manier met elkaar bezig zijn.

REFERENTIES
De afgelopen jaren hebben wij voor een groot aantal bedrijven in de regio speciale programma’s ontwikkeld daarmee uitstekende resultaten behaald.