Corona update

Beste leden,

Zoals jullie allemaal gehoord hebben gaat het gelukkig de goede kant op met de verspreiding van het COVID-19.
Dit betekent dat er steeds meer ruimte komt om het gezamenlijk sporten weer op te pakken.

Wij zijn 2 mei al begonnen met de Sokudo Kids Outdoor (5 t/m 12 jaar) trainingen. Wil je hiervoor je kind aanmelden? Download dan ‘Mijn Club App’ in de App Store of Google Play Store om je aan te melden voor de les.

Komende maandag 11 mei willen wij ook gaan starten met de Sokudo Outdoor Jeugd trainingen van 13 t/m 18 jaar, mits de gemeente onze plannen hiervoor goedkeuren. Hierover volgt later meer. Ook hiervoor geldt ook dat de kinderen zich moeten aanmelden voor de les zodat we alles goed kunnen reguleren.

Ook zijn er meer mogelijkheden gekomen om buiten met volwassenen in groepsverband te trainen.Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand, maar hiervoor hebben we al plannen gemaakt.
Deze plannen liggen nu bij de gemeente en als we hier groen licht voor krijgen, zullen we je jullie zo snel mogelijk informeren over onze plannen.
Wat jullie allemaal wel alvast kunnen doen, is ‘Mijn Club App’ downloaden zodat iedereen zich kan aanmelden voor een les.
Wat komende tijd van essentieel belang is, is dat we het samen moeten doen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om dit mogelijk te maken dus we hopen ook op jullie medewerking. Lees daarom de onderstaande opmerkingen goed door!

* Houd 1,5 meter afstand.
* Kom in je sportkleding. Bij voorkeur in een lange broek en lange mouwen naar de sportschool. Dit verkleint de kans van verspreiding van zweet en daarmee ook het virus. Vergeet je sportschoenen niet want de trainingen zijn buiten.
* De bar zal gesloten zijn. Neem dus je eigen flesje water mee.
* Ga voor vertrek thuis naar het toilet. De kleedkamer en WC voorzieningen zullen gesloten zijn.
* Was je handen voor minimaal 20 seconde voordat je van huis gaat.
* Sokudo voorziet iedereen voor en na de les van desinfecterende handgel
* De duur van de lessen zal worden ingekort naar 45 minuten. Doordat iedereen individueel op de zak werkt, worden de lessen hierdoor ook intensiever. Meer informatie over de ingeving van het lesrooster volgt later.
* Na de les maakt iedereen zijn eigen bokszak en handschoenen schoon met desinfecterende spray. Dit zullen wij beschikbaar stellen.
* Meld je aan voor de les zodat we de lessen goed kunnen reguleren.
* Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand.
* Blijf thuis als je de volgende symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
* Kom niet eerder dan 5 minuten voor de les naar de sportschool en ga daarna direct weer naar huis.
* Er komt een vaste looproute zodat we 1,5 meter kunnen garanderen.
* Het gebruik van een handdoek is verplicht.
* Vermijd aanraken van je gezicht.
* Blijf thuis als iemand op jouw huishouden positief getest is op COVID-19.
* Aangezien de trainingen achter op de parkeerplaats geven gaan worden vragen we jullie om de auto’s in de vergunning vrije gebieden rondom de sportschool te parkeren.

We zijn sinds begin mei ook begonnen met het geven van Online Live trainingen. Deze kun je volgen en/of terugkijken via onze pagina’s op Facebook en Instagram. De lessen zijn maandag 19:00, woensdag 19:00 en zaterdag 10:00. We hopen dat jullie hier allemaal aan mee doen zodat iedereen fit blijft.

Hopelijk tot snel!

Team Sokudo Gym