Santino wint in Alkmaar!

Santino wint in Alkmaar

Wat is het toch een mannetje aan het worden, want wat moet je zeggen na zo een overwinning. Het losstoten in de kleedkamer ging goed en de harde stoten en trappen van Santino, trokken daar goed de aandacht. Na de warming-up op naar de ring en daar werden we onaangenaam verrast door het feit dat het opeens 3 x 3 minuten bleek te wezen. K-1 regels, tja en dat wist niemand ook de tegenpartij niet. Slordige zaak van de organisatie van dit prima georganiseerde gala.

Maar goed de partij begon en Tinus hield goed het overzicht en kwam goed door met lowkicks en diverse stoten. De laatste minuut van deze ronde liet Tinus het initiatief teveel over aan zijn tegenstander, waardoor deze beter in zijn vel ging zitten en dat moeten we niet hebben, nietwaar ?

De tweede ronde begon met voordeel van zijn tegenstander en Tinus kreeg toegeschreeuwd dat hij meer moest doen en waar Tinus vandaan haalde weten we niet, ik dacht een linkerhoek maar die zat er dan ook vol op en daar herstelde zijn tegenstander niet meer van.

Winnaar op KO Santino – The Stud – Verbeek.

Robin, Ahmet bedankt voor de inzet en Ernesto bedankt voor al je werk in de voorbereiding. Jammer dat je, wegens lesgeven in Engeland, er niet bij was.
Op naar de volgende partij op 22 november in Hoogwoud!