Verslag Beverwijk 7 mei

Vandaag gingen we op pad met Quinten die een rematch vocht en Mikki die mocht aantreden voor z’n eerste wedstrijd.

Quinten mocht als eerste van de twee en vocht een rematch tegen de jongen waar hij op Road2Victory Hoorn verloren had. Hij was vandaag dan ook gebrand om te laten zien dat het in Hoorn om een incident ging. Ronde 1 Quinten begon goed maar z’n tegenstander knokte goed mee dus het ging gelijk op. Ronde 2 liep precies hetzelfde. Ronde 3 begon Quinten duidelijk het verschil te maken en uit te lopen op z’n tegenstander. Wij dachten dan ook dan Quinten de wedstrijd gewonnen had maar het werd een onbeslist! Quinten super gedaan, en op naar je volgende wedstrijd! Osu

Mikki mocht nu aantreden voor z’n eerste partij! We wisten van te voren dat z’n tegenstander al wat meer ervaring had maar dat maakte Mikki niet zoveel uit. Ronde 1 Mikki kwam goed uit de startblokken en maakte er vermakelijke eerste ronde van die gelijk op ging. Ronde 2 raakte Mikki al een beetje vermoeid maar pakte nog steeds z’n punten dus was ronde 2 was nog steeds onbeslist. Ronde 3 was Mikki duidelijk vermoeid en liet het ook erg goed zien z’n tegenstander maakte hier goed gebruik van en schreef hierdoor de wedstrijd op z’n naam! Helaas Mikki, volgende keer beter! Je mag trots op jezelf zijn want je hebt laten zien dat je uit het juiste hout gesneden bent!

Santino en Max bedankt voor jullie aanwezigheid en op naar het volgend gala! Deze is komende zaterdag in Hoofddorp! Hier vecht Santino z’n 7 A partij tot 81 kg.