Verslag “Fight Night’

Verslag “Fight Night’ Hoogwoud 22 November 2014

Het zit er weer op en wat een knaller was het. Toppartijen en toppubliek. Hieronder een kort verslag van de partijen van Sokudo-gym, wat door de vele partijen toch weer een lang verslag is geworden

Marleen Okx, wilde ook weer eens een partijtje en dat zou eigenlijk in december plaatsvinden, maar dat gala ging niet door. Dus dan toch maar even snel voorbereiden voor Fight-Night en dat is goed gelukt. Marleen was gedreven en wist dat haar tegenstander rechtsvoor stond. Ze trapte goed naar binnenkant been en volgde met goede stoten. Ze deed het allemaal net even beter dan haar tegenstander en dat gaf de winst.

Ruud Rotteveel ging voor zijn derde partij de ring in en had zich echt goed voorbereid, ondanks zeer verdrietige privé omstandigheden. Ruud deed er alles aan counterde goed op zijn tegenstander en had een fantastische derde ronde. Hij kreeg de partij niet, terwijl in onze beleving een onbeslist meer op zijn plaats was. Maar het was hem niet gegund.

Tommy Thuring is een jongen die alles kan. Heeft net als Ruud toch een beetje problemen om in de winning mood te komen. Aangezien wij hem in deze fase technisch niet veel meer kunnen bijleren, hebben wij deze jonge vechter, mentaal op scherp gesteld. Nou en dat heeft geholpen. Tommy opende de partij met hoeken opstoten en trappen. Het was binnen 30 sec. afgelopen. Winnaar op KO Tommy Thuring.

Rob van Iwaarden is ook zo een jongen die allang bij ons traint en er altijd is. Je zie gewoon dat dit wordt betaald, want deze jongen groeit stapje voor stapje tot ongekende hoogte. Was de overstap voor de eerste keer van jeugd naar senioren nog een beentje tricky was daar gisteren in ieder geval niets meer van te merken. Stoten trappen knieën, alles trok Rob uit de kast en zette hij op deze manier zijn tegenstander ondruk druk. Het was bewonderenswaardig wat zijn tegenstander kon incasseren, want wat Rob ook probeerde hij kreeg hem er niet uit en geloof ons, het was knalhard wat Rob liet zien. De winst was dan ook voor Rob.

Sammy Visser had een lokale tegenstander van Generation-gym. Sammy is een jongen die zich goed ontwikkeld en het werd tijd voor een partijtje. Sammy begon de partij goed en raakte zijn tegenstander vele malen, waardoor deze goed in de problemen kwam. De eerste ronde was dan ook dik voor Sammy. De tweede ronde kwam zijn tegenstander goed terug en ik een slagenwisseling kreeg Sammy een hoek op zijn neus, waardoor deze brak. We konden niet anders dan de partij staken. Desalniettemin liet Sammy wel zien uit het goede hout te zijn gesneden.

Tolga Karakas, is ook een vechter van de tweede generatie. Ahmet zijn vader, was vroeger ook een ongelofelijke bikkel in de ring. Tolga was heel duidelijk en vertelde ons, deze tegenstander gaat neer. Nou dat gebeurde dan ook. Tolga counterde zou goed op de trappen van de tegenstander met harde hoeken die veel schade veroorzaakte bij zijn tegenstander. Na wederom zo een harde hoek was de tegenstander aangeslagen en Tolga maakte de partij dan ook helemaal op de Karakas-manier ( dat is gewoon ongelofelijk hard stompen ) af. Winnaar op KO Tolga.

Mats Bobeldijk deed ook weer eens een keertje mee. Mats is ook zo een jongen die alles kan en daarbij ook nog eens een sterk lijf heeft. Mats opende goed en kwam lekker op gang in de partij. Echter op een gegeven moment wilde Mats zijn tegenstander vast pakken en kwam laag in met zijn hoofd. Hierdoor veroorzaakte hij een scheurtje in de wenkbrauw van zijn tegenstander waardoor Mats deze partij door medische interventie won. Afgesproken is wel dat hier een rematch op zijn plaats is.

Maindrieu Venbroek is een jongen die van een andere sportschool komt en inmiddels al weer een jaartje bij ons traint. Hij heeft zich goed aangepast aan onze cultuur en luistert goed in de trainingen. Gedurende dit jaar zijn er een hoop verbeteringen tot stand gekomen en begint Mandrieu een mooie en complete vechter te worden. Hij had op het laatste moment een andere tegenstander gekregen, die zwaarder was dan hem. Dit om Tolga te kunnen laten vechter, want die zijn tegenstander was niet komen opdagen en dat bleek voor beiden een goede zet te zijn geweest. Maindrieu volgde wat dat betreft de stijl van Tolga en vertelde ons, dat deze tegenstander zou gaan liggen. Nou dat klopte dan ook, want hij zette zijn tegenstander goed onder druk met trappen en stoten en bouwde in de eerste ronde een grote voorsprong op. In het begin van de tweede rond trof Maindrieu hem hard waardoor deze tegenstander opgaf; Winnaar door opgave Maindrieu.

Koen Kramer doet AU stond er in de krant. Koen zijn stijl van vechter staat altijd garant voor een bikkelpartij. Om de een of andere reden treft Koen ook altijd tegenstander, van een bijzonder kaliber. Zo ook deze, want deze jongen kwam niet om te verliezen. Het werden vijf ronden van trappen stoten en bikkelharde knieën naar het hoofd. Koen kwam er meerdere malen goed mee door, maar deze jongen incasseerde ze moeiteloos. Echter zijn het ook punten en zo breidde Koen zijn voorsprong goed uit. Tekenend in deze partij was het moment, dat wij vanuit de hoek zeiden: Koen hij wordt moe, waarop zijn tegenstander tijdens de partij even een handschoen naar ons opstak van nee hoor dit is niet waar, waarop hij vervolgens ook weer een versnelling in de partij aanbracht. Koen ging onvoorstoorbaar door en was gewoon de betere vechter. Koen had alle ronden gewonnen en won dan deze toppartij op punten. Koen wij hebben weer genoten van je.

Alex Bearts, 44 jaar wilde ook weer eens in de ring en we hadden voor Alex een wat jongere tegenstander gevonden. 39 jaar en 100 kilo zwaar. Nog nooit gevochten en Alex is toch wel een stukje lichter met zijn 93 kilo. Geen probleem zei Alex en nam de partij aan. Alex toch een jongen met een eigen stucadoorsbedrijf met zwaar werk, was altijd op de trainingen en goed voorbereid. Alex begon de partij zoals afgesproken en dat was, kijk het even aan en dan weten we ook wat je tegenstander kan. Het was immers een
zwaargebouwde sterke kerel. Alex deed dit, maar op een gegeven moment kreeg Alex een hoek op zijn bolletje en Alex was aangeslagen en kreeg acht tellen. Schrik alom in de zaal onder zijn in grote getale aanwezige fans. Tevens had hij een scheurtje opgelopen op zijn voorhoofd en dat zag er gelukkig niet al te erg uit. Klodder vaseline er op en hop Alex ging door. De tweede ronde kreeg Alex de opdracht meer te gaan doen en dat deed hij. Een geweldige rechtse ging er vol op en die bracht zijn tegenstander naar het canvas. Winnaar op KO Alex.

Santino Verbeek is een jongeman die mede onder de begeleiding van Ernesto, langzaam begint uit te groeien tot een hele grote belofte. Wat heeft hij een goede houding in de ring. Sterk, strak, snel en goed luisterend naar de hoek. Zijn tegenstander deed er alles aan om Santino te verrassen met een stoot dan wel trap, maar Santino troefde deze jongen op alle fronten af. Steeds meer werd zijn tegenstander achteruit gedreven en de KO hing in de lucht. In de vierde ronde kreeg hij een keiharde low kick op zijn voorste been en dat was er een teveel. Hierdoor ging de dekking naar beneden en volgde er weer een kanonnade van stoten. Zijn tegenstander gaf toen op en voorkwam hiermee een zware KO. Zo won Santino deze partij door opgave en is weer een stapje dichterbij van een in onze beleving grote carrière.

Robin verdiend ook een vermelding in het verslag, want hij heeft dit gala eigenlijk toch voor het grootste gedeelte georganiseerd en dat is een succes geworden.

Ernesto, Frank,Tom, Robin en Ahmet bedankt voor jullie inzet in de kleedkamer met het voorbereiden van de vechters. Jullie zijn altijd op de achtergrond aanwezig, waardoor de vechters optimaal in de ring kunnen komen. Mede door jullie inzet hebben we weer een geweldig resultaat weten te behalen. Ook alle andere helpers ( het zijn er teveel om allemaal te noemen ), ook jullie bedankt voor de wederom tomeloze inzet.

HoofdSponsor:

METAALHANDEL BLOKDIJK

Co sponsoren:
BAERTS AFBOUW
BLUE ICT

Overige sponsoren:

EKKELENKAMP SCHILDERS
SALCO GARAGEDEUREN
HET GILDE PROJECTEN
TOTAL BRANDSEN
OOYEVAAR DIENSTVERLENING

Jullie ook bedankt voor het mogelijk maken van deze avond.

Op naar de volgende “FIGHT NIGHT” !!!!!!!