Verslag van de wedstrijden zondag 14 juni in Ulft

We waren om 13.00 uur vertrokken naar Ulft. Een rit van normaal 2 uur maar dat werden er 3,5 ivm. met allerlei onderhoud en wegopbrekingen enz. De mannen waren allemaal op gewicht en Maindrian kreeg te horen dat zijn tegenstander had afgebeld. Lekker weer zoiets, maar je kan er niets mee. Het gebeurt en overkomt je en het is niet anders.

Rob moest als eerste en die trof een zeer goede tegenstander. De eersteronde was Rob de leidende man en domineerde hij het gevecht met harde low-kicks en stoten. De twee ronde nam Rob wat gas terug en gaf zijn tegenstander wat meer gas. Deze jongen kon gewoon goed counteren en daar had Rob last van. Neemt niet weg dat de tweede ronde gelijk opging. De derde ronde zou de beslissing brengen en dat deed hij ook. Rob zakte wat in en zijn tegenstander groeide. De derde ronde ging dan ook naar hem en hij won daardoor de partij terecht op punten. Neemt niet weg dat Rob een goede partij heeft neergezet.

Chesney ging voor het eerst de ring in, terwijl hij pas een maand of acht traint en dat is toch wel een korte tijd voor onze begrippen, maar hij was er aan toe. Hij stelde ons niet teleur en ging er vol tegenaan. Hij dreef zijn tegenstander voor zich uit en die liep dan ook al gauw tegen de eerste acht tellen aan. De tweede ronde hetzelfde beeld, Chesney ging wederom tekeer en sloeg zijn tegenstander weer aan. De derde ronde was Chesney een beetje moe gestreden en werd een beetje nonchalant. Zijn tegenstander die er toch echt doorheen zat kreeg daardoor toch weer wat moed en ging ervoor. Hij werd nog even gevaarlijk aan het einde van de derde ronde, maar de winst ging terecht unaniem naar Chesney toe.

Yassin wilde ook weer eens de ring en er was een partijtje over, dus werd dit geregeld. Yassin was er niet goed bij en liep vanaf het begin achter de feiten aan. Hij kreeg na een slip/val partij onterecht acht tellen en hierna wilde het eigenlijk niet meer. Hij lette niet goed op een kreeg een wilde hoek en daar kreeg hij wel terecht acht tellen voor. Twee maal acht tellen was verliezen en meer kunnen we niet zeggen over deze partij.

Santino en Robin bedankt voor de inzet en op naar de volgende keer.