Wedstrijd vechten

Wedstrijdgericht kickboksen gaat een stapje verder dan het recreatieve kickboksen. De trainingen kenmerken zich door het aanleren van kickboks technieken die in overnametechnieken worden uitgewerkt. Uiteraard vormt het sparren hierbij een essentieel onderdeel. Ernesto Hoost is nauw betrokken bij het trainen van deze groep en neemt deze onderhanden op de donderdag om 19:30 uur.

Wedstrijd vechten
Wedstrijden kickboksen en boksen zijn topsport en vereisen extra training en veel toewijding. Sokudo Gym heeft meerdere internationale successen bereikt met vechters als Ernesto Hoost en Esther Schouten. Onder begeleiding van het Sokudo Gym team zijn er meerdere Europese en Wereldtitels behaald door verschillende vechters. Ook nu begeleidt Sokudo Gym opkomende talenten naar hun gevechten met training en coaching.

Trainen bij Sokudo Gym
Ons team heeft ervaring met het begeleiden van vechters op hoog niveau en het beste uit iedere vechter naar boven te brengen. Je wordt voorbereid op wedstrijden met de juiste trainingen en het leren van de beste technieken. Ook is Ernesto Hoost actief betrokken met deze wedstrijdtrainingen, en hij traint deze groep zelf op donderdagen.

Interesse in wedstrijd gericht trainen
Mocht u ook interesse hebben in kickboks- of bokstrainingen waar de nadruk ligt op technieken en voorbereiding op wedstrijden kunt u hier contact met ons opnemen: