Sokudo Gym is in 1981 ontstaan uit passie voor de vecht- en verdedigingssport. Een passie die wij al 40 jaar vol enthousiasme overbrengen op onze leden. Van jong tot oud, beginnend en gevorderd, in top conditie tot helemaal geen conditie: bij ons komt iedereen samen.

 

Vanaf 4 jaar kun je bij ons terecht om op een speelse manier kennis te maken met de sport. We hebben een breed aanbod van trainingen op elk niveau, voor dames, heren en kinderen. We bieden intensieve zaktrainingen, technieklessen met en zonder sparren, circuit- en wedstrijdtrainingen. Zo train je altijd op het niveau en tempo dat bij je past.

 

Al onze trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Als trainers, maar ook als vechters met de nodige (kick)bokswedstrijdervaring. De passie en toewijding van ons team zorgt elke training voor een unieke vechtsportervaring.

Recreatief kickboksen

Wij maken kickboksen en boksen voor iedereen leuk, toegankelijk en effectief. Wil je sterker worden, op conditie komen, afvallen of lekker in je vel zitten? Dan is kickboksen echt iets voor jou! Alle spiergroepen worden intensief getraind en je werkt aan uithoudingsvermogen, snelheid, kracht,

coördinatie en mentale weerbaarheid. Kickboksen is dé sport om lichaam en geest fit te houden.
 

Wedstrijdvechters

Wil je wedstrijden vechten? We hebben diverse wedstrijdgroepen, spartrainingen en pt voor (aanstaande) vechters. We kijken samen met jou hoe wij je het best kunnen begeleiden.

 

Sokudo Gym heeft diverse topvechters gecoacht, zoals Ernesto Hoost, die is uitgegroeid tot een van de bekendste kickboksers ter wereld, Esther Schouten die als bokser meerdere Europese en Wereldtitels heeft behaald. Kijk op onze hall of fame voor meer toppers!

 

Kom langs!

Sokudo Gym is dé plek in Hoorn en omstreken om te kickboksen en boksen. Wij vinden het belangrijk om sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom hebben wij veel opties om lekker te sporten, zowel in groepsverband als individueel. Ook geven wij clinics op basis- en middelbare scholen, om een brede groep kennis te laten maken met onze prachtige sporten.

 

Benieuwd? Twijfel niet en kom voor een gratis proefles, om de mogelijkheden te bespreken of de sfeer te proeven. Tot snel!