In 1995 had de sportschool op het Nieuwland zijn maximum bereikt. Omdat het aantal leden gestaag bleef groeien moesten wij in 2001 op zoek gaan naar een grotere locatie. Deze werd gevonden op het huidige adres. De sprotschool werd in 2005 grondig verbouwd. In 2012 is de voorlopig laatste grote verbouwing geweest. Het pand werd uitgebreid en omgetoverd tot wat het nu is. Klaar voor de toekomst.
 

 

De sporten
Oorspronkelijk zijn we gestart met kickboksen en al snel kwam het boksen erbij. Dit gebeurde in samenwerking met Ronald Vos, meervoudig Nederlands kampioen boksen en kandidaat voor de Olympische spelen. Inmiddels hebben we diverse activiteiten aan ons programma toegevoegd. Naast kickboksen en boksen geven wij nu ook cardiotrainingen, fitness en steps. Dat doen wij voor verschillende doelgroepen zoals heren, dames en jeugd.

 

 

 

 


Doelgroepen
Onze activiteiten waren in het begin voornamelijk gericht op particulieren. De laatste jaren hebben wij voor een aantal nieuwe doelgroepen speciale programma ’s ontwikkeld. Voor diverse bedrijven in Noord-Holland werken wij samen om voor werknemers programma’s om de fysieke conditie van werknemers te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook voor scholen speciale programma’s aan. 

 

 

 

 

 

De successen

Vandaag de dag is Sokudo Gym een succesvol sportinstituut met een professioneel team van goed opgeleide leraren. Ernesto Hoost, Ahmet Karakas, Tom Thuring, Frank Budding, Robin Vriend en Ton Vriend beschikken over vele jaren ervaring en hebben veel successen geboekt. De meest aansprekende zijn zonder meer die van Ernesto Hoost, die is uitgegroeid tot één van de bekendste kickboksers ter wereld en Esther Schouten die als bokster meerdere Europese en Wereldtitels heeft behaald.