Fitness is de verzamelnaam voor cardio en krachttraining. Cardio is gericht op het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Krachttraining is gericht op spierversterking. Fitness is een ideale training om fit te  blijven, je conditie op peil te houden of spierkracht te vergroten. Onze fitnesszaal biedt alle mogelijkheden onder één dak aan. Stap de sportschool binnen. Ontdek je eigen ritme met cardio. Leer de fijne kneepjes van krachttraining. Kies voor individueel fitness of laat je begeleiden door een van onze instructeurs.

Voordelen fitness circuit:

Ben jij gemotiveerd en klaar om de lockdown van je lichaam te werken? Dan is onze sportschool de place to be. Wij hebben een groot aantal apparaten en attributen voor je klaar staan. Van gewichten tot de loopband het maakt niet uit, je bent bij Sokudo Gym altijd in top form.  Ook staan onze instructeurs klaar om jou te begeleiden met het verbranden van calorieën tijdens cardio en aan je spieren te werken met onze krachttrainingen.

vinkje Voor alle leeftijden

vinkje Full body workout

vinkje In groepsverband fitnessen

vinkje Verbeteren van kracht en conditie

Voordelen vrij fitness:

Met vrij fitness krijg je de kans om zelf te bepalen hoe en wat je traint in onze zaal. Omdat je niet aan tijden gebonden bent kun je zelf flexibele tijden inplannen. Op deze manier train je op je eigen tempo en verbeter je conditie en spierkracht.

vinkje Specifiek trainen wat je zelf wilt

vinkje Niet aan tijden gebonden

vinkje Apparatuur voor alle spiergroepen

vinkje Verbeteren van kracht en conditie