Personal training

Santino2

Personal training (PT) staat voor professionele persoonlijke training en gezonde voedingsadviezen.

Bij Sokudo Gym zijn we ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een eigen personal trainer die je kent en met wie je je vorderingen bespreekt. Iemand je begeleidt, motiveert en die samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstellingen te bereiken. Als sporter krijg je de onverdeelde aandacht. Je personal trainer trekt je naar een hoger plan, voorbij je doelstelling en zelfs voorbij je eigen verwachtingen. Je staat versteld van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.

Veel mensen trainen al jaren zonder de juiste begeleiding en het gewenste resultaat. Met een personal trainer van Sokudo ben je hiervan verzekerd.

Onze gespecialiseerde en motiverende personal trainers maken het jou makkelijker. Stel je eens voor: een persoonlijke stimulator die je motiveert, de sportieve vorderingen bijhoudt en die jouw steun en toeverlaat is voor de komende tijd. Door middel van plezier, concentratie en aanmoediging word je gestimuleerd om sneller jouw persoonlijke doelstelling te behalen! De personal trainer houdt zich bezig met uw doel, uw wensen en uw lichaam. Het is dat extra zetje dat u nodig heeft bij de training.

Flexibiliteit
Door de persoonlijke aanpak en betrokkenheid kan onderling worden besproken wanneer er trainingen plaatsvinden. De trainingen hoeven niet altijd op hetzelfde moment plaats te vinden en kunnen aangepast worden op uw agenda. Er is geen vast contract dus u zit nergens aan vast. U bepaalt de trainingsmomenten in overleg met uw personal trainer. De invulling van de training wordt ook samen besproken zodat u kennis kunt maken met nieuwe sport of activiteiten om de beste training voor uzelf te verzorgen.

Individueel of groepsverband
U kunt one-on-one contact krijgen met uw personal trainer, maar het is ook mogelijk om met een vriend of collega samen te komen trainen. We bieden personal training aan voor één tot vier personen om te garanderen dat er genoeg aandacht is voor individuele behoeftes. De dynamiek van afwisseling en uitdaging die onderling mogelijk wordt gemaakt door de personal trainer werkt natuurlijk stimulerend en zorgt voor plezier in de training.

Mogelijkheden
Door de ervaring die onze trainers onderling hebben kunnen we u verzekeren dat we iedereen kunnen helpen. Ieder doel en iedere ambitie kunnen we faciliteren met behulp van onze expertise. Elke activiteit dat door ons sportinstituut wordt aangeboden kunt u onder begeleiding van een personal trainer volgen. Of u nu wilt afvallen of kennis wilt maken met kickboksen, we zorgen ervoor dat u de juiste personal trainer krijgt aangewezen die begrip heeft voor uw situatie.

Doelstellingen die mogelijk zijn:
– Spierkracht opbouwen
– Gewichtsverlies
– Herstel na een blessure
– Voorbereiding op wedstrijd of evenement
– Conditieverbetering
– Ontwikkelen vechttechnieken als voorbereiden op groepslessen

Onze kenmerken van Personal Training:
– Flexibel qua tijden. Ook trainingen buiten reguliere openingstijden mogelijk
– Combinatie van trainingsschema met persoonlijke voedingsadvies mogelijk
– Overleg met sportleraar, fysiotherapeut of arts mogelijk
– Kan doorlopend worden ingepland of voor een kortere periode van bijvoorbeeld 5 of 10 lessen